Skelbiu nemokamai lt
Skelbimų paieška

Batutų nuoma Kaune

Skelbimo nr. 66328, įdėtas: 2020-01-24 · Perskaitė: 409

Skelbimas nebegalioja.

Siūlome smagią pramogą vaikų gimtadienio šventėms - batutų nuoma! Tai dideli ir kokybiški spyruokliniai batutai su apsauginiu tinklu. Pristatymas į Jūsų pasiriktą vietą ir surinkimas. Batuto skersmuo .m, didžiausia leidžiama apkrova iki kg. Batutų nuomos paros kaina darbo dienomis nuo Eur, savaitgaliais ir švenčių dienomis kaina sutartinė. O jeigu nežinote, kur švęsti vaikų gimtadienį ir neturite vietos batutui, nenusiminkite, mes galime pasiūlyti vietą netoli Lapių miestelio nuostabaus kraštovaizdžio apsuptyje – Panerio poilsiavietę. Čia galėsite atšvęsti ne tik vaikų gimtadienius, bet ir paminėti kitas Jums svarbias šventes.
Kaunas +
www.paneriopoilsiaviete.lt
Elekroninis paštas:
infopaneriopoilsiaviete.lt
paneriopoilsiavietegmail.com

Kaina: 30 EUR



Kiti šio autoriaus skelbimai



Kiti skelbimai iš kategorijos "Kelionės Lietuvoje"
Baidarių nuoma Kaune
Pabėk nuo rutinos, įtampos, miesto triukšmo ir šurmulio ten, kur galima mėgautis šviežiu oru, paukščių čiulbėjimu ir gražia mūsų šalies gamta. Atodangos, didžiuliai akmenys upėje, vandens
Plaukimas baidarėmis Nerimi ir Nemunu Kaune
Ar matei Pajiesio piliakalnį? Tai vieta Kaune, kuria grožėjosi pats Napoleonas. Pasinaudokite galimybe pamatyti kitokį Kauną nuo vandens plaukdami baidarėmis Nemunu su nedidele kompanija.
paskola pasiūlyti tarp ypač per 72 valandas ne daugiau kaip
Aš pateikti jums Miss Lorianne Millard Vanessa, Esu prancūzų moteris ypatinga. Prancūzijoje gyvenančios turiu šį pranešimą jums galimybę pasidalinti savo finansines paskolos pasiūlymus. Esu
Baidarių nuoma, Širvinta
Baidarių nuoma. Organizuojame plaukimus baidarėmis viena gražiausių Lietuvuos upių – Širvinta. Stovyklavietės, pirtis. Kokybiškas poilsis už prieinamą kainą. Daugiau informacijos:

Kiti skelbimai...

Kontaktai


Skelbimo galiojimas pasibaigęs.


  • Skelbimas įdėtas: 2020-01-24
  • Galioja: iki 2021-01-23


 


© lusi.lt - Nemokami skelbimai

Reklama nemokamai parduodu perku